Μετρητής κυμάτων – Eco Wave Dynamis Application

The Application

Eco Wave Dynamis Application

Η αναμετάδοση των καιρικών συνθηκών θα γίνεται ασύρματα, σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ειδικά σχεδιασμένης διαδικτυακής εφαρμογής Eco Wave Dynamis Application. Έτσι, οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση, 24 ώρες το 24ωρο στα εξής:

  • ύψος των θαλάσσιων κυμάτων
  • στοιχεία για τα θαλάσσια κύματα που δημιουργούν τσουνάμι
  • στοιχεία για παλιρροϊκά κύματα
  • προειδοποιήσεις για υψηλή στάθμη υδάτων
  • στοιχεία για την αποθαλασσιά, κυματισμό που δεν οφείλεται σε καιρικά φαινόμενα στον χρόνο που παρατηρείται
  • μετρήσεις στάθμης ποταμών, λιμνών, βροχής, χιονιού, κ.λπ.

Η εγκατάστασή της μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο προσκρούει το κύμα, από πλοία και τεχνικές εγκαταστάσεις (π.χ. προβλήτες, προκατασκευασμένα μπλόκια), μέχρι την ακτή.

Είναι αδύνατο να δαμάσουμε τα κύματα.

Μπορούμε όμως να τα προβλέψουμε. Τώρα με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ!

Βραβευμένοι με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, στην Eco Wave Dynamis σχεδιάσαμε μία πρωτοποριακή συσκευή για τη μέτρησης του ύψους των κυμάτων που προσφέρει σημαντικές λύσεις τόσο στη ναυσιπλοΐα, όσο και στην αναψυχή, στα θαλάσσια σπορ, στην κολύμβηση, κ.λπ.

Η λύση στην αδυναμία πρόβλεψης κυματισμού

Είναι γνωστό ότι στα δελτία καιρού το ύψος κύματος δίνεται πάντα κατά προσέγγιση, και υπολογίζεται με βάση την ταχύτητα του ανέμου. Άρα, σε περιπτώσεις υψηλού κυματισμού οι προβλέψεις αρκούνται απλώς στην προειδοποίηση, χωρίς να δίνονται ακριβή στοιχεία για τον κυματισμό.

Η συσκευή μέτρησης κύματος της Eco Wave Dynamis παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία των μετρήσεων στις άμεσα ενδιαφερόμενες αρχές, όπως λιμεναρχεία, πολεμικό και εμπορικό ναυτικό, όσο και σε ιδιώτες που μπορεί να ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα των μετρήσεων.

Η εγκατάστασή της μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο προσκρούει το κύμα, από πλοία και τεχνικές εγκαταστάσεις (π.χ. προβλήτες, προκατασκευασμένα μπλόκια), μέχρι την ακτή.

Για περισσότερες πληροφορίες
σχετικά με τον μετρητή ύψους κύματος και την εφαρμογή Eco Wave Dynamis