Υποστήριξη ερευνητών

Υποστήριξη ερευνητών

Για εμάς η γνώση είναι δύναμη, και θέλουμε να τη μοιραστούμε μαζί σας

Στη διάρκεια της πορείας που έχουμε διαγράψει από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την απόκτηση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας και την υλοποίηση του έργου μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντήσαμε ορισμένες στιγμές φάνταζαν ανυπέρβλητα. Μέσα από αδιάκοπη εργασία, πολλή έρευνα και μεθόδους που δοκιμάζαμε ξανά και ξανά, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Και το απόσταγμα αυτής της διαδικασίας είναι όλες οι πολύτιμες γνώσεις και η εμπειρία που αποκτήσαμε.

Πολλές φορές σκεφτήκαμε πόσο θα μας ωφελούσε να ξεκινούσαμε έχοντας ήδη αυτές τις γνώσεις ή έχοντας τη δυνατότητα να συμβουλευτούμε κάποιον ειδικό που έχει περάσει από το στάδιο αυτό. Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα της υπηρεσίας «Υποστήριξη ερευνητών».

 

Σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεται η έρευνά σας, βρισκόμαστε δίπλα σας για να αναλάβουμε τη μηχανολογική μελέτη, να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας, να προσφέρουμε συμβουλές και να βοηθήσουμε οποιοδήποτε έργο μηχανολογικής φύσης να περάσει στο στάδιο της υλοποίησης το συντομότερο δυνατό.

Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από μηχανολόγο, ηλεκτρολόγο μηχανικό, μηχανικό ηλεκτρονικών υπολογιστών και ναυπηγό μηχανολόγο.

Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας

Για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορούν το έργο σας, καλύπτεστε με συμφωνητικό εμπιστευτικότητας που υπογράφετε με την εταιρεία μας.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες
περισσότερες λεπτομέρειες για την υπηρεσία «Υποστήριξη Ερευνητών»